Laddboxar

Elbilsladdning för alla ändamål

Laddboxar

Elit Elinstallation har mångårig erfarenhet av montering av laddboxar

Offert

Anders Marklund
0910-21 50 02 | 070-363 67 42
anders@elit-el.se

  Förnamn

  Efternamn

  E-post

  Telefon

  Lastbalsansering

  Huvudsäkring

  Laddbox

  Kund

  Meddelande

  Fördelar med laddbox

  Elbilsanvändning bygger på tanken att bilen enkelt ska kunna laddas vid laddstationer så snart den parkeras.

  Elbilsladdning kommer till stor del att ske i anslutning till bostaden och på arbetsplatsen, men möjlighet till publik laddning är också viktig.

  Elbilsanvändning och laddning ska vara bekymmersfritt. Anslut bilen och tillåt laddbox med lastbalansering göra jobbet! Starta varje resa med ett leende!

  Ökad hållbarhet

  Fastighetsägare, företag, kommuner och andra har möjlighet att påverka och bidra till ökad hållbarhet genom att göra det enkelt för elbilsåkare att ladda. Fiber i fastigheter har länge varit en självklarhet och snart är det lika självklart att det finns laddmöjligheter vid alla fastigheter. Laddare placeras till exempel i parkeringsgarage, utanför butiker, vid flerbostadshus, företag etc.

  Oavsett hur laddbehovet ser ut ska det vara enkelt för boende, besökare, kunder och anställda att ladda. Lika enkelt ska det vara för fastighetsägaren att administrera laddningen.

  Ta kontakt med oss idag!

  KONTAKTA OSS OM DU HAR FRÅGOR OCH FUNDERINGAR

  Kontakta oss
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram